Tgrt Haber
21 Ocak 2014 20:51

Aziz Yıldırım'a coşkulu karşılama

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım saat 21:10 sularında İstanbul Sabiha Göççen Havalimanı'na iniş yaptı.

Aziz Yıldırım'a coşkulu karşılama
Aziz Yıldırım İstanbul&tt2;da,aziz yıldırım,fenerbahçe,sabiha gökçen,havalimanı,yıldırım

Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Aziz Yıldırım'ı karşılaşmak için futbolcular ve yöneticiler Sabiha Gökçen'de. Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi. Aziz Yıldırım'ı karşılaşmak için futbolcular ve yöneticiler Sabiha Gökçen'de.Binlerce taraftar Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti. Fenerbahçe futbol takımı ve yöneticiler tam kadro halinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Aziz Yıldırım'ı havalimanında karşılamaya giden arasında sadece taraftarlar bulunmuyor. Fenerbahçe Futbol Takımı ve yöneticiler tam kadro havaalanına vardı. Aziz Yıldırım'ın gelişi bekleniyor. Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticileri ve futbolcuları, Aziz Yıldırım'ı karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi. Yıldırım'ı karşılamak üzere havalimanında bekleyen çok sayıda Sarı-lacivertli taraftar da, otobüsle alana giriş yapan yönetim ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçağın saat 21.10 sularında İstanbul'a iniş yaptı.

OTOBÜSTEN SESLENECEK
Aziz Yıldırım, Sabiha Gökçen'e gelince ses sistemi yerleştirilen otobüste konuşma yapıp taraftarı selamladıktan sonra yine aynı otobüsle Kadıköy'e doğru hareket edecek. Pendik'ten sahile inecek olan Yıldırım ve taraftar konvoyu, sahil yolundan devam ederek Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçeli diğer tarfatarlarla buluşacak. Yıldırım daha sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'na geçerek yönetim Kurulu üyeleri ile bir toplantı yapacak. Trafik ve izdihamdan dolayı gecikme olursa yönetim kurulu toplantısı yarına kalacak.
TARAFTARLAR SALI PAZARI'NDAN YOLA ÇIKTI
Aziz Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen'e gidecek olan taraftar grupları Kadıköy Eski Salı Pazarı'nda buluşup yola çıktı.
Buradan otobüslerle alana gitmeyi tercih eden taraftarların karşılıklı olarak "sarı-Lacivert" şeklinde tezahürat yaptığı görüldü. FBD1986, GrupCadde, Grup_Lacivert, 1907unifeb, SabahlayanTayfa, Totemm1907, SolAcik1907, FBcepheye adlı gruplar 19.00'dan sonra otobüslere binerek Sabiha Gökçen Havaalanı'na hareket ettiler.  Futbolcular ise 19.00 olan antrenman saatini değiştirip 17.30'a çektiler. Takım halinde Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacak olan futbolcular tweet çatarak taraftarlara şu çağrıda bulundular:

POLİS GÜVENLİK ÖNLEMİNİ ARTIRDI
Sabiha Gökçen Havalimanında polis yoğun güvenlik önlemleri aldı. Emniyet müdürlerinden gelen talimatlarla Genel Havacılık terminali önüne 6 adet TOMA'nın yollandığı iddia edildi. Genel Havacılık Terminali'nde yapılan incelemeler sonucu güvenliğin artırılması bekleniyor.
GECE YARISI TOPLANTISI
Aziz Yıldırım'ın havalimanına iner inmez kısa bir konuşma yapması bekleniyor. Yıldırım, ardından beraberindeki konvoyla birlikte Pendik sahilyolu üzerinden Bağdat Caddesi'ne doğru gidecek. Aziz Yıldırım, Saraçoğlu Stadı'na gelerek yönetim kurulu üyeleriyle gece yarısı toplantı yapacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...