Tgrt Haber
21 Ocak 2014 22:30

Aziz Yıldırım'a sürpriz destek

Saat 21.10'da Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Aziz Yıldırım 45 dakika otobüse binmeyi başaramadı.

Aziz Yıldırım'a sürpriz destek
aziz yıldırım,sabiha gökçen,otobüs

Yaklaşık 3 bin kadar taraftarın bariyerleri devirip CIP kapısına doğru akın etmesiyle oluşan izdiham Aziz Yıldırım'ın otobüse ulaşmasını güçleştirdi. 45 dakika sonra otobüse binebilen Yıldırım'a taraftarlar çok yoğun ilgi gösterdi. Kendilerine 'Maltepeli Beşiktaşlılar' adını veren taraftarlar da Aziz Yıldırım'a destek verdi. Taraftarlar bir ara Başbakan ve Hükümet aleyhinde sloganlar atınca Başkan Yıldırım ellerini kaldırarak sükunete davet etti. Daha sonra taraftarlardan yolu açmalarını rica eden Yıldırım, "Hadi hep beraber Bağdat'a gidelim. Oraya gelin" dedi.
AZİZ YILDIRIM'A BEŞİKTAŞLI DESTEĞİ
Bu arada bir grup Beşiktaşlı taraftar, dikkat çeken bir pankartla Aziz Yıldırım'a destek için Sabiha Gökçen Havaalanı'na geldi. 'Maltepeli Beşiktaşlılar' adı veren bir grup taraftar, açtıkları pankartla Aziz Yıldırım'a destek verdi. Beşiktaş'ın eski Başkanı Süleyman Seba, Galatasaray'ın eski başkanı merhum Özhan Canaydın ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğraflarının bulunduğu pankartın altına "Üç ayrı insan, üç aynı yürek" yazan taraftarlar, "Biz Cumhuriyetiz" başlığıyla açtıkları pankartı CIP kapısında gösterdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...