Tgrt Haber
06 Eylül 2014 12:49

Aziz Yıldırım'dan ağır suçlama! 'Melo Türkiye'ye hakaret ediyor'

Galatasaraylı Felipe Melo için 'Türkiye Cumhuriyeti'ne hakaret ediyor' diyen Aziz Yıldırım, Volkan'ın milli takıma alınmamasını doğru bulmadığını söyledi.

Aziz Yıldırım'dan ağır suçlama! 'Melo Türkiye'ye hakaret ediyor'
aziz yıldırım, felipe melo, Türkiye hakaret, fenerbahçe, galatasaray, haber, haberleri,

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaraylı Felipe Melo'ya tepkili. Yıldırım, verdiği röportajda Brezilyalı yıldızı ağır ifadelerle eleştirdi. Melo'nun, her Fenerbahçe maçında bir vukuat yaptığını söyleyen başkan Yıldırım, "Selçuk da gelip penaltı attı. Volkan ile hiçbir sorun yaşamadı. Ama Melo, Fenerbahçe maçlarında her türlü pisliği yapıyor. Geçen sene Emre, şimdi de Volkan. Oyuncularımıza tekme atıyor, dil çıkartıyor. Soyunma odasında kendi takım arkadaşını dövüyor. Ama ne kendi camiası ne de federasyon hiçbir şey yapmıyor. Melo'yu kendi milli takımına almıyorlar, neden almıyorlar diye sormak lazım" dedi.
Brezilyalı futbolcuyu "Türk insanına ırkçılık yapmakla" suçlayan Aziz Yıldırım, "Federasyon başkanının elini sıkmıyor. Melo'nun bu tavrı Türkiye Cumhuriyeti'ne hakarettir. Muz göstermeye ırkçılık diyoruz. Bu adam Türk insanına karşı her türlü ırkçılığı yapıyor kimse sesini çıkarmıyor." diye konuştu.
YILDIRIM'DAN VOLKAN YORUMU
Aziz Yıldırım, Volkan Demirel'in açıklamaları nedeniyle ceza almasının ardından milli takıma alınmamasını da eleştirdi. "Volkan, Fenerbahçeli olduğu için ceza aldı" diyen başkan Yıldırım, "Türk milli takım kaptanına ve bir Türk çocuğuna yapılan bu muamele beni üzdü. Milli takıma alınmaması teknik heyetin sorumluluğundadır ama alınması gerekirdi." ifadelerini kullandı.
TFF'nin tavrını üzücü bulduğunu vurgulayan Aziz Yıldırım, "Cezalar, kararlar apar topar veriliyor. Sen Seba ligi diyorsan, Fair-Play diyorsan, önce adaleti sağlayacaksın. sağlayamazsan, sağlayanı bulurlar" dedi.
Yıldırım'dan Kiğılı açıklaması
Yıldırım, röportajda Fenerium meselesine ve istifa eden Abdullah Kiğılı'yla arasında yaşananlara da açıklık getirdi.  Fenerium mağazalarında yaşanan aksaklıkların, Abdullah Kiğılı'yla aralarında sorun oluşturduğunu ifade eden Yıldırım, Fenerium müdürünün imza yetkisi nedeniyle fikir ayrılıkları yaşadıklarını söyledi.
Fenerbahçe'nin aleyhine olacak hiçbir şeye müsaade etmeyeceğini söyleyen Aziz Yıldırım, "Kulüpte tek başına imza atma yetkisi başkanda bile yoktur. Tüzükte bu böyledir ve ben bunu 16 senedir uyguladım. Ama Fenerium müdürünün tek başına 150 milyon TL'ye imza atma yetkisi vardı. Abdullah Kiğılı'ya durumu izah ettim, ama o bunları anlamadı. Sonunda formalar satışa çıktı, ben de Mahmut bey ile tanıttım" dedi.
Fenerium mağazalarında bir çok aksaklık gözlemlediğini vurgulayan başkan Yıldırım, "Mağazalarda ürünler tükeniyordu. Depolarda yığılmış malzemeler, sevkiyat bekliyordu. Aksaklıklara müdahale etmek durumunda kaldım. Yetkililerin verdiği satış rakamları birbirini tutmuyordu. Ben de Fenerium müdürünün görevine son verdim" şeklinde konuştu. HABERTÜRK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...