Tgrt Haber
27 May 2016 06:42

Aziz Yıldırım'dan Fethullah Gülen iddiası

Ziraat Türkiye Kupası'nı Galatasaray'a 1-0 yenilerek kaybeden Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım basın açıklaması yaptı.

Aziz Yıldırım'dan Fethullah Gülen iddiası
aziz yıldırım, fethullah gülen, galatasaray, fenerbahçe

Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından önemli ayrıntılar..

"Adam bana küfür ediyor şike yaptın diyor. Ben şike yapmadım,yapsaydım bu 5 sene içinde her türlü belgeler ortaya konurdu. İspat edilirse kendimi köprüden atarım dedim. Bu ülkeye şike'yi sokan Galatasaray'dır. 2000 yılında Fetullah Gülen'in dualarla Galatasaray'ı şampiyon yaptığı söyleniyor. Bizde böyle bir şey yok. Bize küfürler ediliyordu. Oyuncularıma 'Madalya törenine çıkmayın' dedim. Onlar da çıkmak istemedi zaten. Bu sene Türkiye'de şampiyonu da küme düşenleri de hakemler tayin etti. Mete Kalkavan ilk yarı kötü yönetiyordu. İndim aşağı yüzüne söyledim, ondan sonra tavırları değişti. Halis Özkahya ve Fırat Aydınus bu sene bizim şampiyonluğumuzu engelledi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...