Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Haziran 2015 02:09

Aziz Yıldırım'dan sert Zico açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, eski teknik direktör Zico'nun bugün bazı gazetelerde yer alan açıklamalarına çok sert yanıt verdi.

Aziz Yıldırım'dan sert Zico açıklaması
aziz yıldırım, fenerbahçe,

Sarı lacivertli kulübün resmi sitesinden bir açıklama yapan Yıldırım, Zico'nun, "Aziz Yıldırım Sevilla maçının devre arasında soyunma odasına girdi ve 'Volkan'ı çıkar, Deivid'i de sağ kanada geçir' dedi. Ancak ben onu dinlemedim. Deivid ortadan gol attı, Volkan da penaltıları kurtararak bize tur atlattı" sözleri üzerine şunları söyledi:"Bugünkü gazetelerinde yer alan Arthur Zico röportajlarında şahsımla ilgili geçen ifadeler üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.4 Mart 2008 tarihinde deplasmanda oynadığımız Sevilla karşılaşmasının devre arasında soyunma odasına inip teknik direktöre bazı talimatlar verdiğim şeklinde yer alan iddialar yalandır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...