Tgrt Haber
24 Şubat 2017 00:27

Bakan Elvan'dan güvenlik güçlerine anlamlı ziyaret

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mardin'in Nusaybin ilçesinde yürütülen terör operasyonunda yaralanan güvenlik güçlerini ziyaret etti.

Bakan Elvan'dan güvenlik güçlerine anlamlı ziyaret
bakan elvan, ziyaret,

Bakan Elvan, Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin  milletvekilleri Orhan Miroğlu ve Ceyda Bölünmez Çankırı, GAP Bölge Kalkınma  İdaresi Başkanı Sadrettin Karahocagil ile İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube  Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Burada İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve kendisini karşılayan Özel  Harekat polisleri ile görüşen Elvan, terörle mücadelede gösterdikleri  çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Bakan Elvan daha sonra Mardin Devlet Hastanesi'ne geçerek, buradaki  yaralıları ziyaret etti. Yaralanan askerlere "Geçmiş olsun" dileğinde bulunan  Elvan, ailelerle de de görüştü. Bakan Elvan, saldırıda yaralanan bir askerin  elini ziyaret süresince bırakmayarak, sohbet etti.

Elvan, "Böyle yiğitler yetiştirmişsiniz, Allah sizlerden razı olsun.  İşte memleketin bekası için, vatan için mücadele ediyor kardeşlerimiz. Allah  hepsinden razı olsun. Biz sizinle gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 17 ve 22 Şubat'ta terör örgütü PKK'ya  yönelik operasyonda, 3 güvenlik görevlisi yaralanmış, yaralılar ilk müdahalenin  ardından helikopterle kaldırıldıkları Mardin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına  alınmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...