Tgrt Haber
20 Ağustos 2020 13:46 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:08

Bakan Kasapoğlu, Cenk Özkaçar'ı telefonla tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF 1. Lig ekibi Altay’dan Fransa Ligi temsilcisi Olympique Lyon’a transfer olan Cenk Özkaçar’ı arayarak tebrik etti.

Bakan Kasapoğlu, Cenk Özkaçar'ı telefonla tebrik etti
bakan kasapoğlu,

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF 1. Lig ekibi Altay’dan Fransa Ligi ekiplerinden Olympique Lyon’a transfer olan Cenk Özkaçar’ı telefonla arayarak kutladı. Özkaçar’a güveninin tam olduğunu ve büyük başarılara imza atacağına inandığını belirten Bakan Kasapoğlu, ayrıca Özkaçar için tebrik mesajı yayımladı. Kasapoğlu yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Altay Spor Kulübün’den Fransa Ligi ekibi Olympique Lyon’a transfer olan Cenk Özkaçar'ı yürekten kutlarım. Genç yaşta kariyerinde hızla ilerleyerek yurt dışına transfer olan kardeşime başarılar diliyorum. Bizler her zaman destekçin olacağız. Ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...