Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2019 23:27

Bakan Kasapoğlu'ndan Medipol Başakşehir'e ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, "İnşallah sahadan galibiyetle ayrılacak ve emin adımlarla yolunuza devam edeceksiniz. Hepinize yürekten başarılar diliyorum." dedi.

Bakan Kasapoğlu'ndan Medipol Başakşehir'e ziyaret
Mehmet Muharrem Kasapoğlu,,başakşehir,,uefa avrupa ligi,

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, UEFA Avrupa Ligi'nde yarın İtalya ekibi Roma'yı konuk edecek Medipol Başakşehir Futbol Takımı'nı ziyaret etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda gerçekleşen ziyarette Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ eşlik etti.

Göksel Gümüşdağ, ziyarette Bakan Kasapoğlu'na kulüp binası ve Başakşehir Fatih Terim Stadı ile ilgili bilgi verdi.

Bakan Kasapoğlu'ndan Medipol Başakşehir'e ziyaret

Ziyarette yaptığı açıklamada, turuncu-lacivertli takımın yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağını belirten Bakan Kasapoğlu, şunları kaydetti:

"Yarın akşam kulüp tarihinin belki de en önemli maçına çıkacaksınız. Çok çalışmanızın ve ortaya koyduğunuz özverinin sonucunda, Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak için önünüzde tek viraj kaldı. Ben gerek teknik heyetimizin, sporcularımızın, gerekse de kulüp yönetiminin gözlerinde bu heyecanı görüyorum. İnşallah yarın sahadan galibiyetle ayrılacak ve emin adımlarla yolunuza devam edeceksiniz. Hepinize yürekten başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. Oyuna kalbinizi, yüreğinizi koyun. Başaracaksınız."

Bakan Kasapoğlu'ndan Medipol Başakşehir'e ziyaret

Ziyaretin sonunda Göksel Gümüşdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na memleketi Manisa'nın plaka kodu olan 45 numaralı Medipol Başakşehir forması hediye etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...