Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Aralık 2014 00:41

Bakan Kılıç elektrik kesintisine soruşturma başlattı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatıyla İstanbul Olimpiyat Stadı’nda, dün yapılan Beşiktaş-Tottenham maçında meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle soruşturma ve inceleme başlatıldı.

Bakan Kılıç elektrik kesintisine soruşturma başlattı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın talimatıyla İstanbul Olimpiyat Stadı’nda, dün yapılan Beşiktaş-Tottenham maçında meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle soruşturma ve inceleme başlatıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, dün oynanan UEFA Avrupa Ligi C Grubu müsabakası sırasında meydana gelen elektrik kesintileri ile ilgili Spor Genel Müdür Yardımcısı ve İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu Başkanı Tamer Taşpınar başkanlığında, 3 müfettiş ve 3 mühendisten oluşturulan ekibin gerekli soruşturma ve incelemeleri yapmak üzere görevlendirildiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...