Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Haziran 2014 19:42

Bakan Kılıç'tan Galatasaray ve Fenerbahçe açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Beko Basketbol Ligi'nin bu sezonki şampiyonunun sahada belirlenmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Bakan Kılıç'tan Galatasaray ve Fenerbahçe açıklaması
bakan kılıç, galatasaray, fenerbahçe, şampiyon,

Beko Basketbol Ligi'nde 2013-2014 sezonunun şampiyonunu belirleyecek Fenerbahçe Ülker-Galatasaray Liv Hospital play-off serisinin 7. maçı öncesinde Galatasaray Kulübü'nün maça çıkmama karanını değerlendirdi. Basketbolda şampiyonun sahada belirlenmesi gerektiğini belirten Bakan Kılıç, "Basketbolda yaşanan olaylar var. Çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ben şunu söylemek isterim basketbol liginin şampiyonu kanatimce sahada belirlenmelidir. Benim düşüncem bu yöndedir. Maça daha bir gün var. Aklı selim sakin bir şekilde konuya yaklaşılması gerekiyor. Süreç devam ediyor. Fazla birşey söylemek istemiyorum. Şampiyonun sahada belirlenmesi düşüncemi birkez daha yeniliyorum." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...