Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Şubat 2014 18:14

Bakan Kılıç'tan sporculara 'doğru başarı' tavsiyesi

Kılıç, 'Başarının güzeli doğru, ahlaklı olanıdır ama aynı zamanda ter dökülerek kazanılanıdır' dedi.

Bakan Kılıç'tan sporculara 'doğru başarı' tavsiyesi
Bakan Kılıç'tan sporculara tavsiye, sporculara doğru başarı tavsiyesi,

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, genç sporculara, başarının güzelinin ter dökülerek kazanıldığını vurgulayarak, "Bunu sizden özellikle rica ediyorum. Hiçbir şekilde yanlış yollara başvurarak başarı elde etmenin peşine gitmeyin çünkü o başarı değildir. O ancak en başta kendinizi, size emek veren antrenörlerinizi ve ailenizi kandırmaktır" dedi. Kılıç, Edip Burhan Spor Salonu'nda düzenlenen törende ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren Mersinli sporculara ödül ve hediyelerini verdi. Bakan Kılıç, yaptığı konuşmada, genç sporcuların da kendilerine sunulan imkanları iyi değerlendirerek gelecekte ödüller alacağını belirtti.
Akdeniz Oyunları'nı kısa sürede en iyi şekilde hazırlanarak yaptıklarını hatırlatan Kılıç,  uluslararası arenada başın öne eğilmemesi için böyle organizasyonların önemli olduğunu söyledi.
Gençlerden ileride başarılı olmalarını isteyen Kılıç, şöyle konuştu: "Başarıya çalışarak gideceksiniz, başarıya azimle gideceksiniz ama başarıyı elde etmek için her zaman ahlaklı, çalışkan olacaksınız. Doğru rekabetin içerisinden başarıyla çıkarak bu başarıyı elde edeceksiniz. Başka türlü değil. Başarının güzeli doğru, ahlaklı olanıdır ama aynı zamanda ter dökülerek kazanılanıdır. Bunları sizden özellikle rica ediyorum. Hiçbir şekilde yanlış yollara başvurarak başarı elde etmenin peşine gitmeyin çünkü o başarı değildir. O ancak en başta kendinizi, size emek veren antrenörlerinizi ve ailenizi kandırmaktır. Dolayısıyla sizden rica ediyorum elde edeceğiniz her başarı gerçekten başarı olsun." Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu da Mersin'in sahip olduğu tesislerle yeni sporcuların yetişmesi için çok önemli bir merkez konumunda olduğunu söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...