Tgrt Haber
14 Ocak 2018 17:02

Bakanı Bak, Şırnak'ta

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Bu bölgede de Türkiye'nin her tarafında da spor tesisleri yapılmaya devam ediliyor. İnşallah İdil'imize de çok güzel tesisler kazandıracağız." dedi.

Bakanı Bak, Şırnak'ta
şırnak,,osman aşkın bak,

Temaslarda bulunmak üzere helikopterle Şırnak'ın İdil ilçesine  gelen Bakan Bak'ı İlçe Jandarma Komutanlığında Vali Mehmet Aktaş, İl Jandarma  Komutan Vekili Albay Şentürk Kurt, İdil Kaymakamı Ersin Tepeli, AK Parti İl  Başkanı İbrahim Halil Erkan karşıladı.
 
Buradan ilçedeki bir tesise geçen Bakan Bak ve Vali Aktaş, İdil  1937 Spor minik futbol takımı oyuncularıyla maç yaptı, çocuklara spor malzemesi  dağıttı.
 
Atakent Mahallesi'nde ilçe stadının yapılacağı alanda incelemede  bulunduktan sonra esnafı ziyaret eden Bak, girdiği bir kahvehanede vatandaşlarla  bir süre sohbet etti.
 
Bak, daha sonra Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden İdil 1937  Spor ile Kumçatı Gençlerbirliği arasında oynanan futbol maçını izlemek üzere İdil  Stadı'na geldi.
 
Bakan Bak burada yaptığı konuşma, sosyal medya üzerinden kendisine  yapılan davetler üzerine İdil'e geldiğini belirtti.
 
Yeni stadın kısa sürede yapılacağını vurgulayan Bak, sözlerini şöyle  sürdürdü:
 
"Biliyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımız sporun içerisinden gelen  birisi. Bu bölgede de Türkiye'nin her tarafında da spor tesisleri yapılmaya devam  ediliyor. İnşallah İdil'imize de çok güzel tesisler kazandıracağız. Cizre'ye de  yine aynı şekilde ilçe stadı spor salonu başta olmak üzere tesisler  kazandırılacak, gençlik merkezleri yapılacak. Süratle projeleri yapıyoruz."
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...