Tgrt Haber
07 May 2015 20:52

Bale'nin menajerinden MANU açıklaması

Real Madrid'in Galli yıldızı Gareth Bale'nin menajeri, Manchester United iddialarını açıklık getirdi.

Bale'nin menajerinden MANU açıklaması
bale, Gareth Bale, real madrid, Galli,

İngiliz ekibi Manchester United'in transfer etmek istediğiGalli yıldız Gareth Bale'nin menajeri tüm iddiaları yalanladı. Sky Sports'a konuşan menajer Jonathan Barnett, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Neden başka bir takıma gitmek istesin ki? Real Madrid dünyanın bir numaralı kulübü. Bale ile her zaman ilgilenenler olacaktır ama bana kalırsa önümüzdeki sezon da Real Madrid'de kalacak" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz gazetesi The Telegraph gazetesi, manşetinden verdiği haberde Manchester United'in Gareth Bale için 100 milyon poundu gözden çıkardığını iddia etmişti. Bu sezon bekleneni veremeyen ve zaman zaman eleştiri oklarının hedefi haline gelen 25 yaşındaki Galli yıldız, Real Madrid formasıyla 42 maça çıkarken 15 kez gol sevinci yaşadı. Gareth Bale'nin Real Madrid ile 2018/19 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...