Tgrt Haber
08 Haziran 2022 15:59 - Güncelleme : 08 Haziran 2022 16:31

Balotelli yeşil ışık yaktı! Galatasaray taraftarını heyecanlandıran sözler

Adana Demirspor'un yıldız futbolcusu Mario Balotelli, Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Balotelli, 'Galatasaray'da herkes oynamak ister' dedi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
Balotelli Galatasaray'ı heyecanlandırdı, Fenerbahçe'yi kızdırdı!
Balotelli,Galatasaray
Balotelli Galatasaray'ı heyecanlandırdı, Fenerbahçe'yi kızdırdı!

Adana Demirspor'un bu sezon en çok konuşulan futbolcusu Mario Balotelli, attığı gol ve yaptığı asistlerle Süper Lig’e damga vurdu. 33 maçta 19 gol, 6 asist üreten İtalyan golcü spor camiasını harekete geçirecek açıklamalarda bulundu. 

Mario Balotelli gelen sorular üzerine transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’a göz kırptı. Balotelli, 'Galatasaray'da her oyuncu oynamak ister. Ateşli taraftarları var. Avrupa'da bu şekilde tanınıyor, büyük bir kulüp.' dedi.

FENERBAHÇE'Yİ KIZDIRAN SÖZLER

Fenerbahçe taraftarlarını kızdıracak açıklamalarda bulunan Balotelli, 'Galatasaray'ın altında kalan bir takım diyebilirim.' dedi. Bu yorumuyla Galatasaraylı taraftarların kalbini fetheden Balotelli'yle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabileceği belirtiliyor.

Mario Balotelli, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Fatih Terim'in fotoğrafını paylaşmış ve üzerine de "Büyük saygı" diye yazmıştı.

MURAT SANCAK SATIŞA SICAK DEĞİL

Geçtiğimiz günlerde A Spor'a konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli'yle resmi teklif gelmediğini ve İtalyan forveti transfer etmek isteyenlerin 10 milyon Euro ödemeleri gerektiğini söylemişti.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...