Tgrt Haber
20 Aralık 2021 00:39

Balotelli'den Fatih Terim paylaşımı! Apar topar kaldırdı

Daha önce Fiorentina ve Milan'ı çalıştırıp İtalya'da oldukça sevilen Fatih Terim'in hayranlarından birinin de Mario Balotelli olduğu ortaya çıktı. Adana Demirspor forması giyen Balotelli, sosyal medya hesabından Fatih Terim ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ancak İtalyan futbolcu kısa sürede bu paylaşımını sildi.

Balotelli'den Fatih Terim paylaşımı! Apar topar kaldırdı
balotelli,fatih terim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Başakşehir maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken, Adana Demirspor'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Mario Balotelli'den tecrübeli teknik adama destek niteliğinde bir mesaj geldi.

DİKKAT ÇEKEN FATİH TERİM PAYLAŞIMI

İtalyan golcü, Instagram hesabından Fatih Terim'in fotoğrafını paylaşıp, "Büyük saygı" büyük saygı ifadelerini yazdı. Ancak Balotelli, sosyal medyada çok konuşulan bu paylaşımını kısa süre içinde sildi.

Balotelli'den Fatih Terim paylaşımı! Apar topar kaldırdı
Balotelli'den Fatih Terim paylaşımı

SERGEN YALÇIN İLE TARTIŞMIŞTI

Mario Balotelli, bu sezonun başında Beşiktaş'ın eski hocası Sergen Yalçın ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelmişti. Yıldız futbolcu, İstanbul'da oynanan ve 3-3 biten Beşiktaş maçında 2 gol atmış, ilk golünden sonra Sergen Yalçın'a dönerek kafasını gösterdi ve başarılı teknik adamın yıllar önce kendisine yaptığı eleştiriye göndermede bulundu. Balotelli, maç sonunda da yedek kulübesine doğru bir şeyler söylemiş ve terkar bir gerginlik yaşanmıştı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Balotelli, "Sergen Yalçın'ın bana 'Beyni yok' dediğini orada gördüm. Çok üzüldüm. Bu bana ayrı bir motivasyon kazandırdı. Zaten soyunma odasında hocama da söyledim. Lütfen beni oynat. Verilecek bir cevabım var. Akıllı mıyım? Değil miyim?" şeklinde konuşmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...