Tgrt Haber
21 May 2014 16:22

Balotelli'ye ırkçı saldırı

2014 Dünya Kupası finalleri için hazırlıklarını sürdüren İtalya Milli Takım kampında, golcü oyuncu Mario Balotelli ırkçı ifadelere maruz kaldı.

Balotelli'ye ırkçı saldırı
Balotelli, ırkçı saldırı, Balotelli'ye saldırı, Balotelli ırkçı saldırı

2014 Dünya Kupası finalleri için hazırlıklarını sürdüren İtalya Milli Takım kampında, golcü oyuncu Mario Balotelli ırkçı ifadelere maruz kaldı. Floransa kenti yakınındaki Coverciano'daki tesislerde kampa giren İtalya Milli Takımı'nın bugün gerçekleştirdiği antrenman esnasında takımın golcüsü Balotelli'ye yönelik ırkçı saldırı moralleri bozdu. Antrenmanı izleyen bir grubun ırkçı ifadeler karşısında sakinliğini koruyan golcü futbolcu, takım arkadaşlarıyla koşmaya devam ederken, "Bu tür şeyler Roma’da ve Floransa’da oluyor" şeklindeki serzenişi ise basına yansıdı. Antrenman yapılan tesislerin sınırını belli eden çitin arkasından Balotelli'ye yönelik ırkçı sözler sarf eden ve 4-5 kişi olduğu belirtilen gruptakilerin kimliklerinin tesbiti için çalışma başlatıldı. Milli takımın antrenmanını izlemeye gelen bir grup öğrencinin, Balotelli lehine tezahürat yapması ise dikkatleri çekti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...