Tgrt Haber
21 May 2016 23:20

Bandırmaspor PTT 1. Lig'e yükseldi

Spor Toto 2. Lig Play-Off final mücadelesinde Bandırmaspor ile Gümüşhanespor karşı karşıya geldi. Gümüşhanespor'u 2-0 mağlup eden Bandırmaspor, PTT 1. Lig'e yükseldi.

Bandırmaspor PTT 1. Lig'e yükseldi
bandırmaspor, ptt 1.lig,

Spor Toto 2. Lig Play-Off final mücadelesinde Bandırmaspor ile Gümüşhanespor karşı karşıya geldi. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanan ve Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Hüseyin Göçek düdük çaldığı maçta sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Bandırmaspor, PTT 1. Lig'e yükseldi.

Bandırmaspor'a galibiyeti ve PTT 1. Lig vizesini getiren golleri 35. dakikada Muharrem Ozan Cengiz ve 90. dakikada Doğan Karakuş kaydetti. Gümüşhanespor ise müsabaka boyunca gol sevinci yaşayamadı. Bandırmaspor forması giyen Doğukan Karakuş ayırca müsabakanın 90. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını 10 kişi bıraktı.

Alınan bu sonucun ardından Bandırmaspor, Manisaspor ve Ümraniyespor'nin ardından PTT 1. Lig'e yükselen son takım oldu.

Bandırmaspor, önümüzdeki sezondan itibaren PTT 1. Lig'de mücadele edecek. Gümüşhanespor ise yoluna Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...