Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 Aralık 2017 19:56

Banvit sahasında kazandı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında Banvit, sahasında Gaziantep Basketbol'u 86-76 yendi.

Banvit sahasında kazandı
banvit,

Karşılaşmaya Rautins, Kulig'in sayılarıyla başlayan Banvit, 5.  dakikayı 13-9 önde geçti. Taylor, Thomas ve Kulig ile sayılar bulmaya devam eden  Banvit, ilk çeyreği 21-17 üstün tamamladı.
 
İkinci periyoda da iyi başlayan Banvit, Rautins ve Caloiaro ile  sayılar bulurken, Gaziantep Basketbol, Murat Göktaş ve Carter ile aradaki farkı  kapatmayı başardı ve ilk yarı 42-42 eşitlikle sonuçlandı.
 
Üçüncü çeyrekte Vidmar, Caloiaro ve Rıdvan Öncel ile sayılar bulan ev  sahibine karşılık vermekte zorlanan Gaziantep Basketbol, periyodu 64-52 geride  kapattı.
 
Final periyodunda da üstünlüğünü sürdüren Banvit, Rautins'in isabetli  dış atışlarıyla maçı 10 sayı farkla 86-76 kazandı.
 
Maçın en skorer oyuncusu 25 sayıyla Gaziantep Basketbol'dan Robert  Carter olurken, Banvit'te Andy Rautins 19 sayı üretti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...