Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Aralık 2015 11:42

Barça'nın yıldızlarının yıllık ücreti 100 milyon Euro

Barcelona'nın yıldız isimleri Messi, Neymar ve Suarez'in, yeni yıl ile birlikte sözleşmelerinin iyileştirileceği bildirilirken, yıldız üçlünün alacağı toplam yıllık ücret ise 100 milyon Euro'yu bulacak.

Barça'nın yıldızlarının yıllık ücreti 100 milyon Euro
Barcelona, yıldız isimler, Messi, Neymar, Suarez, yıllık ücret,

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'nın golcü isimleri Messi, Neymar ve Suarez'in yeni yılda sözleşmelerinin iyileştirileceği öğrenildi.
NEYMAR ÜCRETİNİ 3'E KATLAYACAK
La Liga'da bu sezon çıktığı 13 maçta attığı 14 golle takımının en golcü ismi olan Brezilyalı yıldız Neymar'ın yıllık 10 milyon Euro civarındaki garanti ücretinin yeni kontrat ile birlikte 30 milyon Euro'ya çıkacağı bildirildi. Neymar ile her konuda anlaşma sağlayan Barcelona yönetiminin 2016 yılında yıldız isme yeni sözleşmeye imza attırması bekleniyor. Uruguaylı yıldız Suarez'in ise ücretinin 20 milyon Euro'ya çıkarılacağı belirtiliyor.
BARCELONA YÖNETİMİ MESSI İLE MASAYA OTURACAK
Kariyerini Barcelona'da noktalamak istediğini açıklayan ve yıllık 50 milyon Euro garanti ücret alan Arjantinli yıldız Lionel Messi için ise Barcelona yönetiminin yeni yılda ücret arttırımına gidebileceği öne sürülüyor. İspanyol basınında çıkan haberlerde, yıldız isim için gelebilecek teklifleri göz önüne alacak olan Katalan ekibinin yöneticilerinin 2018 yılında sözleşmesi sona erecek golcü oyuncu ile masaya oturması beklendiği kaydedildi.
Messi, Neymar ve Suarez'in 2016 yılında yapılması planlanan yeni sözleşmelerine göre alacakları toplam ücret 100 milyon Euro'yu bulacak. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...