Tgrt Haber
29 Ocak 2017 17:45

Barcelona-R.Betis maçında büyük skandal!

Barcelona, Real Betis deplasmanında 1 puanı 90'da Suarez'in attığı golle kurtardı. Maça damga vuran an ise 76. dakikada çizgiyi geçen topa hakemin devam demesi oldu.

Barcelona-R.Betis maçında büyük skandal!
Barcelona

İspanya La Liga'nın 20. haftasında Barcelona, ligin orta sıralarında yer alan Real Betis deplasmanına konuk oldu. Milli futbolcu Arda Turan'ın ilk 11'de başlayıp 68 dakika sahada kaldığı mücadelede, Katalan ekibi 1 puanı Luis Suarez'in 90. dakikada attığı golle kurtardı.

Karşılaşma 1-1 sona ererken, Barcelona 42 puana yükselerek, 2 maçı eksik Real Madrid'in 1 puan gerisinde yer aldı.

Maçın en çok konuşulan pozisyonu ise 76. dakikada yaşandı. Son dönemde İspanya'da hakem kararları nedeniyle sıkıntılar yaşayan Barcelona, bir darbe de Betis karşısında yaşadı.

Skor 1-0 devam ederken Aleix Vidal'in sağ kanattan yaptığı ortada Alba'nın dokunuşunu Betis savunması uzaklaştırdı. Ancak topun tamamı bariz bir şekilde çizgiyi geçmesine karşın, hakem gol kararını vermedi. Barcelonalı futbolcular uzun süre itirazlarda bulunsalar da karar değişmedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...