Tgrt Haber
22 Nisan 2015 04:02

Barcelona ve Bayern Münih yarı finalde

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Barcelona Paris Saint Germain'i 2-0, Bayern Münih Porto'yu 6-1 yenerek yarı finale yükseldi.

Barcelona ve Bayern Münih yarı finalde
barcelona, bayern münih,

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Barcelona, Fransız temsilcisi Paris Saint Germain'i (PSG) 2-0 yenerek, yarı finale çıktı. Barcelona kentinde oynanan karşılaşmada ev sahibi ekibin gollerini 14 ve 34. dakikada Neymar kaydetti. Paris'teki ilk maçı da 3-1 kazanan Barcelona, yarı finale adını yazdırdı. Bu arada, müsabakada sadece bir kez sarı kart çıktı. PSG'li David Luiz 3. dakikada sarı kart gören isim oldu.

Bayern Münih farklı kazandı

Alman ekibi Bayern Münih de sahasında Portekiz’in Porto ekibini 6-1 yenerek, yarı finale yükseldi. 14. dakikada sol kanattan gelişen Bayern Münih atağında, Bernat’ın ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Thiago’nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0 22. dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrasında Boateng’in golüyle durumu 2-0 yapan Bayern Münih, 27. dakikada Robert Lewandowski, 36. dakikada da Thomas Müller’in golleriyle skoru 4-0’a getirdi. Bavyera ekibi 40. dakikada Lewandowski ile bir gol daha bularak, soyunma odasına 5-0 üstün gitti. İkinci yarıda kontrollü oynamaya çalışan Bayern Münih çok fazla gol pozisyonu bulamadı. Konuk ekip ise topa daha fazla sahip olmaya çalıştı ve 73. dakikada Jackson Martinez ile golü bularak, skoru 5-1'e getirdi. 88. dakikada Xabi Alonso’nun serbest vuruştan attığı gol maçın sonucunu belirledi: 6-1

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...