Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Haziran 2021 19:51

Barış Alper Yılmaz Galatasaray'da

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz transferi için Ankara Keçiörengücü ile prensip anlaşması sağladı.

Barış Alper Yılmaz Galatasaray'da
Galatasaray,Barış Alper Yılmaz,Ankara Keçiörengücü

Ankara Keçiörengücü'nün başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'da. Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu, oyuncunun transferi için Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

Barış için Trabzonspor'un da devreye girdiğini belirten Tahiroğlu, "Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardık. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu bir hafta önce beni aradı ama bu süre zarfında herhangi bir geri dönüş olmadı. Ben de Oflu ve fanatik bir Trabzonsporluyum." dedi.

Trabzonspor'un yanı sıra Beşiktaş'ın da oyuncuyla çok ilgilendiğini belirten Tahiroğlu, "Galatasaray Başkanı Burak Elmas dahil yöneticiler kulübümüze gelip gitti ve belli şartlar üzerinde anlaşma sağladık. Aslında ilk önce Beşiktaş çok ilgilendi. Rizespor da aradı. Ancak pazartesi günü Galatasaray ile resmi anlaşma imzalayacağız." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...