Tgrt Haber
17 Mart 2019 18:04

Başakşehir 1 puanı 90+ 7'de kurtardı | Kayserispor 1-1 Başakşehir

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir, deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Başakşehir 1 puanı 90+ 7'de kurtardı | Kayserispor 1-1 Başakşehir
başakşehir,kayserispor,süper lig

Kayserispor ile Başakşehir, Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geldi. Büyük heyecana sahne olan maç 1-1 sonuçlandı. Sarı-kırmızılı takımın golünü 24. dakikada Şamil Çinaz kaydetti. Başakşehir'in golünü ise 90+7'de penaltıdan Adebayor attı.

Ligde yenilmezlik serisi 12 maça çıkan ancak 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Başakşehir 58 puana, Kayserispor ise 33 puana yükseldi. Milli takım arasının ardından Başakşehir evinde Konyaspor ile karşılaşacak. Kayserispor ise deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak.

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Mustafa Emre Eyisoy, Mustafa Sönmez

İstikbal Mobilya Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru, Kana Bıyık (Dk. 37 Levent Gülen), Kucher, Şamil Çinaz, Hasan Hüseyin Acar, Varela (Dk. 67 Atila Turan), Chery (Dk. 82 Asamoah Gyan), Umut Bulut, Kravets

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Mahmut Tekdemir, Attamah (Dk. 80 Elia), Kudriashov, Gökhan İnler, İrfan Can Kahveci, Visca, Mossoro (Dk. 61 Napoleoni), Arda Turan (Dk. 61 Adebayor), Robinho

Goller: Dk. 21 Şamil Çinaz (İstikbal Mobilya Kayserispor), Dk. 90+7 Adebayor  (penaltıdan) (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 74 Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Dk. 86 Umut Bulut, Dk. 90+5 Lopes, Dk. 90+7 Kravets (İstikbal Mobilya Kayserispor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...