Tgrt Haber
02 Eylül 2019 18:18

Başakşehir, yeni transferini kiraladı

Süper Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, Başakşehir forması giyen Furkan Soyalp'i bir yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı. 24 yaşındaki futbolcu bu transfer sezonunun başında Başakşehir'e Bursaspor'dan transfer olmuştu.

Başakşehir, yeni transferini kiraladı
gazişehir gaziantep,,furkan soyalp,,medipol başakşehir,,kiralık,

Başakşehir, bu transfer sezonunun başında Bursaspor'dan renklerine kattığı 24 yaşındaki Furkan Soyalp'i sezon sonuna kadar Gazişehir Gaziantep'e 1 yıllığına kiraladı.

Konu ile ilgili kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübümüz, Başakşehir takımında forma giyen Furkan Soyalp ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Furkan Soyalp, Başkanımız Adil Sani Konukoğlu'nun da katıldığı imza töreniyle resmi sözleşmeye imza attı. Furkan Soyalp'e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...