Tgrt Haber
14 Nisan 2022 09:47 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 09:52

Medipol Başakşehir transfer çalışmalarına hız verdi: Mbaye Diagne iddiası

Galatasaray'la anlaşarak mukavelesini fesheden Senegalli forvet Mbaye Diagne'nin Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'le görüştüğü iddia edildi.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun da Senegalli forveti çok istediği ifade edildi.
Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun da Senegalli forveti çok istediği ifade edildi.

Süper Lig’de puan cetvelinde 4.sırada bulunan Başakşehir yeni sezon planlamalarına hız verdi. Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile yoluna devam eden Başakşehir forvet transferine gözünü çevirdi.

Takvim'de yer alan habere göre Galatasaray'ın ara transfer döneminde sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği Mbaye Diagne'nin Başakşehir ile görüştüğü ortaya çıktı.

İNGİLİZLER PEŞİNDE

Şu an boşta olan futbolcuya İngiltere'nin West Bromwich takımının da teklif yaptığı ortaya çıktı. İngilizler Diagne'yi fırsat transferi olarak görürken, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun da Senegalli forveti çok istediği ifade edildi. 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Galatasaray formasıyla toplamda çıktığı 62 karşılaşmada 26 gol atarken 4 de asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...