Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Haziran 2016 18:35

Başkan açıkladı, 'Beşiktaş ile görüşüyoruz'

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Serdar Aziz için yapılan teklifleri değerlendirdiklerini söyledi.

Başkan açıkladı, 'Beşiktaş ile görüşüyoruz'
beşiktaş, serdar aziz,

NTV Spor'a konuşan Ali Ay, transferin hafta sonuna kadar netleşebileceğini söylerken, "Serdar için belirlediğimiz bonservis bedeli 6 milyon euro'dur. Bu rakamı veren kulüple anlaşma sağlarız" açıklmasını yaptı.
 
Transfer gündeminin öne çıkan isimlerinden Serdar Aziz konusunda Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, önemli açıklamalar yaptı.
 
NTV Spor'a konuşan ve Serdar için Beşiktaş ile görüştüklerini söyleyen Başkan Ay, "Beşiktaş ile görüşmemiz sürüyor. Ancak henüz bir anlaşmaya varmadık. Biz bonservis bedeli olarak 6 milyon euro talep ettik. Bu rakamı veren kulüp ile anlaşma sağlarız. Şimdiye kadar 5 ve 5.5 milyon euro'luk teklifler aldık" İfadelerini kullandı.
 
Başkan Ay, bu hafta içinde transferin netlik kazanacağını düşündüğünü sözlerine eklerken, Serdar Aziz transferinde bonservis bedeli dışında takas olarak istedikleri bir oyuncu bulunmadığını vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...