Tgrt Haber
28 May 2014 18:31

Başkan Fatma Şahin futbola da el attı

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da kulüp başkanlığına Abdülkadir Gözegir seçildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kulübün onursal başkanı oldu.

Başkan Fatma Şahin futbola da el attı
bakan şahin, futbol, gaziantepsor,

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tesisleri'nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurula, tek listeyle gidildi. Yönetim kurulu faaliyet ve denetim kurulu raporunun okunmasının ardından yeni yönetim asil ve yedek üye seçimi yapıldı. Gözegir, konuşmasında, takımı daha iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını söyledi. Kenti en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını vurgulayan Gözegir, "Nasıl bir görev aldığımızın farkındayız, bunun bilinciyle çalışacağız. İnşallah Allah bizi muvaffak eder çünkü başarılı olmak istiyoruz" dedi. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak da takımın bundan sonraki süreçte daha iyi yerlere geleceğine inandığını ifade etti. Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kulübün onursal başkanı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...