Tgrt Haber
09 Nisan 2014 21:01

Galatasaray yarı finale yükseldi

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Final A Grubu mücadelesinde Kayseri KASKİ'yi 58-56 yenen G.Saray Odeabank yarı finale yükseldi.

Galatasaray yarı finale yükseldi
galatasaray, kayseri kaski, kadınlar avrupa ligi,

Galatasaray Odeabank, Kadınlar Euroleague Sekizli Final A Grubu üçüncü ve son maçında Kayseri KASKİ'yi 58-56 mağlup ederek, yarı finale yükseldi. Rusya'nın Ekaterinburg kentindeki DIVS Sports Hall'de oynanan maçta Kayseri KASKİ, ilk periyodu 13-20 önde geçerken, devre ise 26-26 eşitlikle sonuçlandı. Kayseri KASKİ, üçüncü periyodu da 41-42 üstünlükle geçerken, karşılaşmayı ise Sancho Lyttle'ın son saniye basketiyle 58-56 Galatasaray Odeabank kazandı. Galatasaray Odeabank'ın yarı finaldeki rakibi Sekizli Final B Grubu'nu üç maçta üç galibiyet ile lider bitiren ev sahibi UMMC Ekaterinburg oldu. Karşılaşma 11 Nisan Cuma günü saat 18.30'da oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...