Tgrt Haber
19 Aralık 2014 23:36

Galatasaray Liv Hospital Kızılyıldız ile aynı gruba düştü

TOP 16'ta temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital Kızılyıldız ile yine aynı gruba düştü. Bu durum iki ekibin yapacağı maçlar öncesinde tedirginlik yaşattı.

Galatasaray Liv Hospital Kızılyıldız ile aynı gruba düştü

THY Avrupa Ligi'nde daha önce gruptan çıkmayı garantileyen Kızılyıldız, evinde İspanyol ekibi Laboral Kutxa'yı konuk etti. Başa baş geçen mücadelede kazanan taraf 90-82'yle ev sahibi Sırp ekibi oldu. Kızılyıldız bu sonuçla TOP 16'ta temsilcimiz Galatasaray Liv Hospital ile yine aynı gruba düştü. Bu durum iki ekibin yapacağı maçlar öncesinde tedirginlik yaşattı. İki takım arasında İstanbul'da oynanan maçtan önce Marko Ivkovic adlı Kızılyıldız taraftarı bıçaklanarak yaşamını yitirmişti. Euroleague yönetimi olay nedeniyle Galatasaray Liv Hospital'e 3 maç, Kızılyıldız'a da 1 maç seyircisiz oynama cezası verirken sosyal medyada taraftar grupları arasında atışmalar meydana gelmişti. TOP 16'daki eşleşme sonrası ortamın yeniden alevlenmesinden endişe ediliyor.

Ayrıca Galatasaray ve Kızılyıldız'ın grubuna Real Madrid, Maccabi ve Panathinaikos'un düşmesi de kesinleşti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...