Tgrt Haber
15 Ağustos 2019 22:13

12 Dev Adam, Akropolis Turnuvası için Yunanistan’a gitti

FIBA 2019 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, Yunanistan’da düzenlenecek Akropolis Turnuvası’na katılacak.

12 Dev Adam, Akropolis Turnuvası için Yunanistan’a gitti
12 dev adam,,akropolis turnuvası,,yunanistan,,türkiye,,fiba,

Çin'in ev sahipliğinde 31 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek FIBA 2019 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Basketbol Takımı, Yunanistan’ın başkenti Atina’da düzenlenecek 29’uncu Akropolis-EuroBank Uluslararası Turnuvası’nda mücadele edecek. Ay-yıldızlılar, İstanbul Havalimanı’ndan Atina’ya gitti ve günü turnuvanın oynanacağı Nikos Galis Olimpik Kapalı Spor Salonu'nda yaptığı tek antrenmanla tamamladı. 

Atina’da 19 Ağustos’a kadar devam edecek olan turnuvada milliler; Sırbistan, İtalya ve ev sahibi Yunanistan ile karşılaşacak. 

Kadroda A. Buğrahan Tuncer, Berk İbrahim Uğurlu, Berkan Durmaz, Cedi Osman, Doğuş Balbay, Ege Arar, Ersan İlyasova, Furkan Korkmaz, J. Metecan Birsen, Melih Mahmutoğlu, Scott Jordan Wilbekin, Semih Erden, Sertaç Şanlı ve Yiğit Arslan yer aldı. 
Turnuvada maç programı ise şu şekilde: 

Yarın 
18.00 Sırbistan - Türkiye 
20.30 Yunanistan - İtalya 

17 Ağustos Cumartesi 
18.00 İtalya - Sırbistan 
20.30 Yunanistan - Türkiye 

18 Ağustos Pazar 
18.00 Türkiye - İtalya 
20.30 Yunanistan - Sırbistan 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...