Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Temmuz 2014 19:41

12 Dev Adam Dünya Kupası'na hazırlanıyor

İspanya'nın ev sahipliğindeki 2014 FIBA Dünya Kupası'na katılacak A Milli Basketbol Takımı'nın ilk kampı Çeşme'de başladı.

12 Dev Adam Dünya Kupası'na hazırlanıyor
türkiye, dünya kupası, çeşme,

Başantrenör Ergin Ataman yönetiminde ilk çalışmasını Çeşme Spor Salonu'nda yapan A Milli Takım'da izinli olan Emir Preldzic ile Ömer Aşık, Ümit Milli Takım'da bulunan Cedi Osman ve ameliyat olan Enes Kanter kampta yer almadı. Ay-yıldızlı ekipte sakatlıkları bulunan Furkan Aldemir ile Ender Arslan ise takımla çalışmadı. Hazırlıklarını 16 Temmuz Çarşamba gününe kadar Çeşme'de sürdürecek A Milliler, 22-31 Temmuz'da İtalya'nın Bormio kentinde çalışmalarına devam edecek. Bormio kentinden Brüksel'e geçecek ve Belçika ile özel maç yapacak A Milli Takım, daha sonra 4-8 Ağustos tarihlerinde İstanbul'da hazırlıklarını sürdürecek. A Milli Basketbol Takımı, İspanya'da, Kanada ve İspanya, İstanbul'da ise İspanya ile karşılaştıktan sonra ev sahibi Sırbistan, Arjantin ve Finlandiya ile hazırlık turnuvasında mücadele edecek. Daha sonra İstanbul ve Atina'da Yunanistan ile karşılaşacak ay-yıldızlı ekip, ilk maçını 30 Ağustos'ta yapacağı dünya kupası öncesinde son hazırlık karşılaşmasını 27 Ağustos'ta Madrid'te Porto Riko ile oynayacak. "12 Dev Adam"ın Çeşme kampı kadrosunda şu isimler yer aldı: Birkan Batuk, Kerem Gönlüm, Doğuş Balbay, Mehmet Yağmur, Sinan Güler, Ender Arslan, Cenk Akyol, Furkan Aldemir, Melih Mahmutoğlu, Oğuz Savaş, Barış Hersek, Barış Ermiş, Berkay Candan, Serhat Çetin, Evren Büker, Samet Geyik, Kerem Tunçeri.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...