Tgrt Haber
22 Mart 2014 15:31

Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne Ergin Ataman getirildi

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne Ergin Ataman getirildi.

Basketbol Takımı'nın başantrenörlüğüne Ergin Ataman getirildi
Basketbol Takımı,milli takım, başantrenörlüğe Ergin Ataman getirildi,

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın yeni hocası olarak açıklanan Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, sarı-kımızılı kulübün son dönemde milli takımlara verdiği 4. teknik adam oldu. A Milli Basketbol Takımı'nın yeni patronunun kim olacağı konusu uzun süre tartışılırken, Türkiye Basketbol Federasyonu, tekerlekli sandalye basketbol, voleybol ve futbolda olduğu gibi hoca tercihini yine Galatasaray'dan yana kullandı. Ergin Ataman, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başantrenörü Sedat İncesu, Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Massimo Barbolini ve Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü olduğu dönemde Fatih Terim'in yaptığı gibi, hem kulüp takımını hem de milli takımı birlikte çalıştıracak.
Türkiye Basketbol Federasyonu ile A Milli Erkek Takımı'nın başantrenörü olmak için 3 yıllık sözleşme yapan Ergin Ataman'ın gelecekte nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu.
Sarı-kırmızılı ekipteki sözleşmesi süresince hem milli takımı hem de kulüp takımını yönetecek olan Ataman'ın, Galatasaray Liv Hospital'la sözleşmesinin sona ermesinin ardından yalnızca milli takımda mı devam edeceği, yoksa aynı zamanda bir kulüp takımında çalışmaya devam mı edeceği konusunda bir açıklamada bulunulmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...