Tgrt Haber
14 Nisan 2014 17:48

Fenerbahçe taraftarına teşekkür etti

Fenerbahçe Ülker'in 2014 yılında THY Avrupa Ligi iç saha maçlarını ortalama 11 bin 629 seyirci önünde oynadığını açıklayan kulüp, taraftarına teşekkür etti.

Fenerbahçe taraftarına teşekkür etti
Fenerbahçe, taraftara teşekkür, haber, haberler,

Fenerbahçe Kulübü, erkek basketbol takımının 2014 yılındaki THY Avrupa Ligi Top 16 turu iç saha maçlarına gösterdiği ilgi nedeniyle taraftarına teşekkür etti. Kulübün internet sitesinde "Teşekkürlerimizle" başlığıyla yapılan açıklamada, Top 16 maçlarının tamamlanmasının ardından oluşan rakamlara göre, taraftar sayısında Fenerbahçe'nin yüzde 60'lık oranla en büyük artışı sağladığı belirtilerek, "Takımımız 2013 yılında iç saha maçlarını ortalama 7 bin 215 taraftarı önünde oynarken, 2014 yılında bu sayı 11 bin 629'a yükseldi" denildi. Açıklamada, bu sezon Avrupa Ligi macerasına Top 16 turunda veda eden Fenerbahçe Ülker'in, Beko Basketbol Ligi'nde sezonu şampiyon olarak tamamlama ve gelecek sezonda da Avrupa kulvarında daha yüksek hedeflere ulaşma yolunda yine taraftarının desteğine güvendiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...