Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Mart 2015 18:43

Fenerbahçe Ülker'e yeni sponsor

Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımı, Odeabank ile 1,5 yıllık forma arkası sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Fenerbahçe Ülker'e yeni sponsor
fb

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili imza töreni Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilirken, Odeabank Genel Müdür Yardımcıları Alpaslan Yurdagül ile Yalçın Avcı'nın yanı sıra, Fenerbahçe Ülker Takım Menajeri Ömer Onan, Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, sarı-lacivertli oyuncular Emir Preldzic ve Oğuz Savaş hazır bulundu. Odeabank Kurumsal Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Avcı, Türk basketboluna verdikleri desteğin bir parçası olarak sarı-lacivertli takımla  forma arkası sponsorluğu anlaşması yaptıklarını belirterek, "Odeabank olarak, kuruluşumuzdan bu yana büyük kulüplerimizin basketbol takımları ile sponsorluk anlaşmalarına imza atıyoruz.  Türk sporunun köklü kurumlarından Fenerbahçe Ülker’in yeni başarılara imza atmasında Odeabank olarak bir nebze payımız olacaksa, bu bizim için çok büyük bir mutluluk olacaktır" diye konuştu. Odeabank Yatırım Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Yurdagül ise Fenerbahçe Ülker ile yaptıkları anlaşmanın, spora olan desteklerindeki kararlılığın göstergesi olduğunu vurgulayarak, "Desteklemekten gurur duyduğumuz bir takım olan Fenerbahçe Ülker’in hem Türkiye’de hem de uluslararası platformda başarılarını arttırarak devam etmesini diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli takımın menajeri Ömer Onan, bu anlaşmanın, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'i yolunda emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe Ülker’e, Türk basketboluna ve Odeabank’a hayırlı olması dileğinde bulunurken, Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic ise, "Her iki taraf için de önemli bir anlaşma, güzel bir birliktelik oldu. Biz çok üst seviyelerde oynamaya çalışıyoruz. Fenerbahçe Ülker olarak her gittiğimiz yerde bizi destekleyen taraftarlarımız var. Odeabank da inşallah bu destekten faydalanır ve güzel birlikteliğimiz daha uzun sürer" değerlendirmesinde bulundu.

Toplantı sonunda katılımcılar birlikte medya mensuplarına görüntü verdiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...