Tgrt Haber
25 Mart 2014 16:00

Fenerbahçe Ülker'in kritik maçı

Obradovic, 'EA7 Emporio Armani maçı bizim için çok kritik bir karşılaşma olacak. Konsantre olarak galip gelmeye çalışmalıyız' dedi.

Fenerbahçe Ülker'in kritik maçı
Fenerbahçe Ülker,EA7 Emporio Armani,Fenerbahçe Ülker'in kritik maçı

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu’nda 28 Mart Cuma günü İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımıyla yapacakları maçın, kalan 3 final karşılaşmasından ilki olduğunu bildirdi. Obradovic ile sarı-lacivertli takımın oyuncularından Melih Mahmutoğlu, EA7 Emporio Armani maçı öncesinde Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın önemli olduğunu vurgu yapan Obradovic, "EA7 Emporio Armani maçı bizim için çok kritik bir karşılaşma olacak. Konsantre olarak galip gelmeye çalışmalıyız" dedi.
Sırp başantrenör, galibiyet kadar, 5 sayının üstünde bir fark elde etmenin de önemli olduğunu belirterek, "Şu anda Milano ile aramızda 3 galibiyet fark var gibi gözükse de önümüzde oynanacak 3 karşılaşma daha var. Bu da bizim için kalan maçlar içerisinde ilk final karşılaşması olacak. Elbette taraftarlarımıza da salona gelip bizi desteklemeleri için çağrıda bulunmak istiyorum. Bu karşılaşma bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı. İtalyan takımını mağlup etmek istediklerini ifade eden sarı-lacivertli oyuncu Melih Mahmutoğlu ise grupta her şeyin onların elinde olduğunu, 3 maçı da kazanmaları durumunda grubu ikinci bitirme şanslarının bulunduğunu kaydetti.
Kaliteli bir ekibe karşı oynayacaklarının altını çizen Melih Mahmutoğlu, "Bizim için çok önemli bir maç. Öncelikle iyi oynayıp bu karşılaşmayı kazanmak, sonra da önümüzdeki iki maçı kazanıp, ikinci olarak gruptan çıkmayı hedefliyoruz. Galibiyet kadar, beş sayı üzeri bir farkla galip bitirmek de önemli. Rakibimizin, olası ikili averaj durumunda üstüne çıkmamız gerekiyor" dedi.
Sarı-lacivertli taraftarların kendileri için çok büyük bir güç olduğunu belirten Melih Mahmutoğlu, "Taraftarımızın, her maçta olduğu gibi bu karşılaşmada da arkamızda olacağını biliyoruz. Bize inanmaya devam etsinler çünkü biz çok iyi bir takımız. 3’te 3 yapıp son 8’e kalacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...