Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Temmuz 2021 17:13

Fenerbahçe'den Alassane Ndao teklifi! Para+2 oyuncu... Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Önümüzdeki sezon şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira yeni bir sistem üzerine çalışıyor. Portekizli hocanın raporuna göre transfer operasyonunu sürdüren sarı-lacivertliler, Karagümrük'teki performansı ile dikkat çeken Alassane Ndao'yu gündemine aldı. Fenerbahçe yönetimi, bu transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Senegalli kanat oyuncusu için takas formülünü devreye sokacak. Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği 2 isim artı bir miktar para ile transferin sonuçlandırılması hedefleniyor.

Fenerbahçe'den Alassane Ndao teklifi! Para+2 oyuncu... Son dakika transfer haberleri
Vitor Pereira,Fenerbahçe,Alassane Ndao

Transfer döneminde şu ana kadar Serdar Dursun ve Steven Caulker'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerinden Karagümrük'te forma giyen Alassane Ndao için harekete geçmeye hazırlanıyor.

TAKAS FORMÜLÜ

Karagümrük'ün yıldız oyuncusu Alassane Ndao'yu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, bu transferi takas formülü ile çözmek istiyor. Yönetim, teknik direktör Vitor Pereira tarafından kadro dışı bırakılan iki oyuncuyu Ndao'ya karşılık Karagümrük'e teklif etmeyi planlıyor.

ADEMI VE THIAM ÖNERİLECEK

Takvim.com.tr'nin haberine göre; Sarı-lacivertli yönetim, Karagümrük'ün 5 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği 24 yaşındaki Ndao için kısa süre önce kadro dışı bırakılan Kemal Ademi ile Mame Thiam'ı bu transferde takasta kullanmayı düşünüyor. Geçen sezonun ikinci yarısında Karagümrük'te kiralık oynayan Ademi ile birlikte Thiam'ı Karagümrük'e takasta önerecek olan Fenerbahçe yönetimi, Süper Lig ekibine bir miktar da para teklif edecek.

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği 24 yaşındaki Senegalli kanat oyuncusunu, İngiliz ekibi Birmingham'ın da kadrosuna katmak istediği biliniyor. 24 yaşındaki futbolcunun, İstanbul ekibiyle olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...