Tgrt Haber
10 Eylül 2014 19:46

Galatasaray İtalya yolcusu

Sarı-kırmızılı basketbol takımı yeni sezon hazırlıkları için yarın İtalya'ya gidecek.

Galatasaray İtalya yolcusu
galatasaray, basketbol, italya,

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Galatasaray Liv  Hospital, 2014-15 sezonu hazırlık döneminin ilk bölümü için yarın İtalya'ya  gidecek. Kulüpten yapılan açıklamada, İtalya'nın Sardinya bölgesine Venedik  üzerinden gidecek sarı-kırmızılı takımın, burada 13-14 Eylül'de "Citta di  Sassari-Mimi Anselmi Turnuvası"na katılacağı belirtildi. Turnuvada 13 Eylül'de Rusya'nın Lokomotiv Kuban takımıyla karşılaşacak  Galatasaray Liv Hospital, 14 Eylül'de ise üçüncülük ya da final maçı oynayacak. Galatasaray Liv Hospital'ın İtalya kampı kafilesinde şu oyuncular yer  alıyor: Micov, Doğukan Sönmez, Erceg, Vougioukas, Nikolov, Şuacan Pişkin,  Aradori, Ege Arar, Göktürk Ural ve Smith. İspanya'da düzenlenen FIBA Dünya Kupası'nda A Milli Takım'ın  başantrenörlüğünü yapan Ergin Ataman, yardımcı antrenör Yakup Sekizkök ile milli  takımlarında bulunan basketbolculardan Kerem Gönlüm, Pocius, Furkan Aldemir,  Sinan Güler ve Ender Arslan 13 Eylül'de takıma katılacak. Avustralya Milli  Takımı'nda oynayan Nathan Jawai ile Porto Riko Milli Takımı'nda forma giyen  Carlos Arroyo ise daha sonra takıma dahil olacak.
Galatasaray Liv Hospital'in kamp programı
Bu turnuvadan sonra 16 Eylül'de Olbia'da Dinamo Sassari ile  "Confalonieri Kupası"nda karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılı takım, İtalya  kampını tamamlayacak. Galatasaray Liv Hospital, 18 Eylül'de hazırlık döneminin ikinci bölümü  için Hırvatistan'ın Zadar şehrine gidecek. Burada 19-21 Eylül'de "Zadar Basketbol  Turnuvası"nda mücadele edecek sarı-kırmızılı takım, B Grubu'nda Hırvat ekibi  Cedevita Zagreb ve Alman temsilcisi Alba Berlin ile karşılaşacak. Aynı turnuvada  yer alan diğer Türk takımları Fenerbahçe Ülker ile Darüşşafaka Doğuş, Hırvat  takımı KK Zagrep ile  A Grubu'nda yer alacak. Sarı-kırmızılı takım 22 Eylül'de İstanbul'a döndükten sonra hazırlık  döneminin üçüncü bölümü için Litvanya'nın Kaunas şehrine gidecek. Zalgiris  Kaunas'ın kuruluşunun 70. yılı kapsamında düzenlediği özel bir turnuvaya  katılacak olan Galatasaray Liv Hospital, Zalgiris Kaunas, Lokomotiv Kuban ve  Panathinaikos'un yer alacağı turnuvada boy gösterecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...