Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Haziran 2014 21:33

Galatasaray Liv Hospital Fenerbahçe Ülker maçında taraftardan büyük destek

Beko Basketbol Ligi'nde GalatasarayLiv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanan play-off serisi 4. maçında sarı-kırmızılı taraftarlar, takımlarını yine yalnız bırakmadı.

Galatasaray Liv Hospital Fenerbahçe Ülker maçında taraftardan büyük destek
galatasaray liv hospital, fenerbahçe ülker, basket maçı, maç özedti, galatasaray taraftarı,

 Galatasaraylı taraftarlar, serinin üçüncü karşılaşmasında olduğu gibi Abdi İpekçi Spor Salonu'nu doldurdu ve takımlarına seride eşitliği sağlaması için büyük destek verdi. Sarı-kırmızılı formaları ve ellerindeki flamalarla salonda yer alan taraftarların büyük bölümü ayrıca Türk bayrağıyla maçı takip etti. Her iki ekibin teknik heyeti, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki ilk maçta olduğu gibi aynı beşi sahaya sürdü. Mücadeleyi, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve eşi Fani Aysal'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Necati Demirkol, Emir Sarıgül, Ebru Köksal ve Mete Ekiz de izledi. Fenerbahçeli yöneticiler Ahmet Özokur ile Ünal Uzun, oyuncuları yalnız bırakmadı. Sarı-lacivertli yöneticiler ve yetkililer, hava atışı yapılmadan saniyeler önce kendilerine ayrılan 104 numaralı tribündeki yerlerini aldı. Karşılaşmada yine yoğun güvenlik önlemleri alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...