Tgrt Haber
11 Haziran 2014 19:52

Galatasaray sözleşmeyi feshetti

Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray Liv Hospital - Fenerbahçe Ülker arasında oynanan son maçta salona asılı 'led ekran'a yansıyan görüntüyle ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray sözleşmeyi feshetti
Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray Liv Hospital, fenerbahçe ülker,

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi sitesinden yaptığı açıklama şöyle; "Salı akşamı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan maç sonrasında skorboardda yer alan yakışıksız ifadenin sorumlusu olan şirketle yapılmış sözleşmenin feshedileceğini daha önce duyurmuştuk. Hukuk birimimiz, bugün itibariyle sözleşmeyi tek yanlı olarak feshetmiştir. Buna ek olarak, camiamızın büyük tepkisine yol açan bu yakışıksız ifadeyi skorboarda yazan kişi hakkında, TCK ve 6222 Sayılı Sporda Şiddetin Önlenmesi Kanunu uyarınca ceza davasının açılması için hukuk birimimize talimat verilmiştir. Galatasaray Spor Kulübü, sporda barış ve 'fairplay' ruhunun hakim kılınması için her türlü çabayı göstermeye bundan sonra da kararlılılkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Galatasaray Spor Kulübü"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...