Tgrt Haber
08 Şubat 2015 19:51

Galatasaray'da 2 kadro dışı

Basketbol Ligi'nin son sırasındaki Eskişehir Basket'e 66-61 mağlup olan Galatasaray LH başantrenörü Ataman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da 2 kadro dışı
Türkiye Basketbol Ligi,Ergin Ataman,Galatasaray

Türkiye Basketbol Ligi'nin 18. haftasında, puan tablosunda son sırada bulunan NSK Eskişehir Basket'e deplasmanda 66-61 mağlup olan Galatasaray LH başantrenörü Ergin Ataman, maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Ataman şunları söyledi;

"Aleks Maric ile yollarımızı ayırıyoruz. Önümüzdeki hafta kontratı bitiyordu ve biz bu opsiyonu kullanmayacağız. İki oyuncuyu kadro dışı bırakacağız ve tüm oyunculara para cezası vereceğiz. Galatasaray formasına yakışmayacak şekilde oynadılar. Bunun bir cezası olmalı. Bu mağlubiyetin açıklaması yok. Görevimin başındayım, takımımım başındayım. Görevden ayrılacağım demedim. Yönetim kurulu bu akşam isterse beni görevden alabilir, ağır bir mağlubiyet."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...