Tgrt Haber
21 May 2014 23:25

Gherardini NBA'den Fenerbahçe'ye transfer oldu

Fenerbahçe Ülker'in genel menajerliğine İtalyan spor adamı Maurizio Gherardini getirildi.

Gherardini NBA'den Fenerbahçe'ye transfer oldu
gherardini, nba, fenerbahçe ülker, basketbol haberleri, basketbol, maurizio gherardini, Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe,

Gherardini 15 yıl boyunca Benetton Treviso takımının yöneticiliğini yaptıktan sonra NBA'e geçmiş ve burada Oklahoma City Thunder ve Raptors'da görev almıştı. NBA'de görev alan ilk Avrupalı yönetici unvanıyla Oklahoma City Thunder ve Toronto Raptors takımlarında çalışan İtalyan spor adamı 15 yıl boyunca görev yaptığı İtalyan basketbol takımı Benetton Treviso'yu dünyanın önemli takımları arasına sokmayı başarmıştı. Anlaşma sonrası ilk açıklamasında umut dolu konuşan Gherardini şunları söyledi; "Bana böyle bir pozisyon teklif edildiği için Fenerbahçe Spor Kulübü'ne minnettarım ve onur duyuyorum. Türkiye çok heyecanlı bir ülke, İstanbul inanılmaz güzelliklere sahip bir şehir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün büyüklüğü tartışılmaz. Kulüp yönetimiyle, harikulade taraftarıyla, sporcusuyla ve Avrupa'nın en iyi antrenörüyle Fenerbahçe Ülker'de başarı için tüm unsurlar mevcut. Benim de bu unsurlara pozitif bir katkım olabilirse ne mutlu bana. Çünkü başarı bir takım oyunudur. Ve başarı için gerekli herşeye sahibiz. Ben de elimden gelen herşeyi yapacağım kulübümüzün başarısı için. Kariyer hayatımda çok şanslı oldum, kendi ülkemde (İtalya) Benetton Treviso takımında çok güzel çalışmalar yapma şansım oldu, ve NBA'ye giden ilk Avrupa'lı yönetici ünvanına da sahip oldum. Şimdi ise bütün tecrübelerimi entegre ederek Türkiye'de Fenerbahçe Ülker basketbol takımının başarısı için elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...