Tgrt Haber
10 Ocak 2015 19:19

Mahmuti, 'Farklı kazanmak önemliydi'

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, Türkiye Basketbol Ligi'nde 83-61 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında aldıkları farklı galibiyetin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Mahmuti, 'Farklı kazanmak önemliydi'

Mahmuti, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, yükselişte olan bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "İlk yarı belki en iyi basketbolumuzu oynamadık ama özellikle ikinci yarının başlamasıyla daha iyi basketbol oynayıp, daha iyi savunma yapıp, daha tempolu hücum ettik ve fark gittikçe açıldı" dedi.

"FARK ÖNEMLİ"
Karşılaşmayı 22 sayı farkla kazandıklarını hatırlatan Mahmuti, "Son 3 maçta galip gelen, ivme kazanmış bir takıma karşı oynadık. Türkiye Basketbol Ligi gibi zorlu bir ligde böyle bir farkla galip gelmek herkes için olduğu gibi bizim için de önemli. Biraz dinlenip, yenilendikten sonra sezonun ikinci bölümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

DOĞUŞ: İKİNCİ YARIYA DAHA İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ
Yeşil-siyahlı genç basketbolcu Doğuş Özdemiroğlu da devre arasından önce aldıkları bu galibiyetle moral kazandıklarını dile getirerek, "Sezonun ilk devresini galibiyetle bitirmek istiyorduk. Kazandığımız için mutluyuz. Önümüzde bir ara var. Bu arayı da en iyi şekilde değerlendirerek, ikinci yarıya daha iyi bir şekilde başlamak istiyoruz" diye konuştu.

PRODANOVIC: ÇOK HATA YAPTIK
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Drasko Prodanovic ise çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını dile getirdi.

Karşılaşmada çok hata yaptıklarını anlatan Prodanovic, "Çok iyi bir takıma karşı oynadık ve maçı kaybettik. Maç boyunca çok hata yaptık. Maçın skoru, iki takım arasındaki farkı göstermiyor. Onlar bizden daha fazla beraber çalışma imkanı buldu. Bizim de hazır olmak için biraz zamana ihtiyacımız var. Bir sonraki maçın böyle olmayacağına inanıyorum" dedi.

"BİZDEN DAHA HAZIRDILAR"
Lacivert-turunculu basketbolcu Jure Balazic de üç periyot başa baş oynadıkları bir maçı kaybettiklerini vurgulayarak, "Onlar bizden daha hazırdılar. Son periyottaki sert oyun nedeniyle de maçı farklı kaybettik" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...