Tgrt Haber
31 Mart 2014 20:41

Obradovic, galibiyeti böyle yorumladı

Beko Basketbol Ligi'nin derbi mücadelesinde Galatasaray Liv Hospital'ı 77-52 yenen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, maçta ortaya koydukları performanstan memnun olduğunu ifade etti.

Obradovic, galibiyeti böyle yorumladı
Obradovic, Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe,

Ülker Sports Arena'daki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Sırp teknik adam, "Bütün oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum, 40 dakika boyunca çok güzel performans sergilediler. Savunmamızdan da çok tatmin oldum. Bazı anlar oldu tabii ki hata yaptığımız, ancak yine de genel olarak iyi çalıştık" dedi. Obradovic, sarı-lacivertli taraftarlara oluşturdukları atmosferden dolayı teşekkür ederek, "Takımın hücum açısından daha iyi oynayabileceğine inancım, sonuçtan daha önemli. Oyuncularımın da bunun bilincinde olduğuna inanıyorum. Taraftarlara müthiş atmosfer için teşekkür ediyorum. Galatasaray'a da THY Avrupa Ligi'nde başarılar diliyorum" diye konuştu.
- Oğuz Savaş: "Kafaların karışık olduğu bir maçtı"
Sarı-lacivertli ekibin pivotu Oğuz Savaş, her iki takımın aklının da THY Avrupa Ligi'ndeki kritik son maçlarda olduğunu anlatarak, "Kazandığımız için mutluyuz. Her iki takımda Avrupa'da Top 8 peşinde. O yüzden kafaların karışık olduğu bir maçtı" ifadelerini kullandı. Seyircileri önünde kazanmak zorunda olduklarını belirten Oğuz, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi: "Hafta içi kötü bir maç kaybettik. Tabii ki bu kadar kolay olmasını beklemiyorduk. Maça iyi başladık, ilk periyodun son 2-3 dakikasında verdiğimiz 10-0'lık seriyle, maça tekrar geldiler ancak ikinci yarıda farkımızı tekrar ortaya koyduk. Bu da belirleyici oldu. 3. periyodun başında mücadele edeceklerini biliyorduk, aynı sertlikte karşılık verip farkı yirminin üzerine çektik ve kontrollü oynayarak kazanmasını bildik. Derbi galibiyeti, her zaman iki camia için de çok önemli. Güzel de bir galibiyet oldu. Önümüzde Avrupa ligi maçı var. Ona konsantre olup şansımızı sonuna kadar zorlayacağız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...