Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Nisan 2014 18:36

Obradovic'den maç sonrası açıklamalar

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic, 'Trabzonspor Medical Park karşısında ilk yarının sonundan itibaren savunma açısından daha iyi oynadık' dedi.

Obradovic'den maç sonrası açıklamalar
Obradovic, Fenerbahçe Ülker,

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Trabzonspor Medical Park karşısında iyi savunma yaparak maçı kazandıklarını söyledi. Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç boyunca iyi mücadele ortaya koyduklarını belirterek, "Sezon içinde ilk defa bir haftalık çalışma fırsatı bulduk. Üç sayılıklarda ikili oyunları kullandık. Rakibin de üç sayılık atışlarını engelledik. İlk yarının sonundan itibaren savunma açısından daha iyi oynadık. Bu yüzden ikinci yarıda direncimiz daha fazlaydı" ifadelerini kullandı.
Demir: "Zor bir deplasman maçını kazanamadık"
Trabzonspor Medical Park Başantrenörü Hakan Demir ise zorlu bir deplasman maçından mağlubiyetle ayrıldıklarını söyledi. Mücadelenin ilk periyodunda iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Demir, "İlk periyot haricinde oyuna ortak olamadık. Maçı kazanacak ölçüde yeterli mücadele sergileyemedik. Fenerbahçe Ülker agresif oynadı. Zor atışları soktular" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...