Tgrt Haber
14 Haziran 2014 19:39

TBF Abdi İpekçi'de önlemlere erken başladı

Türkiye Basketbol Federasyonu, Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki saha içi iskemlelerini önlem olarak kaldırttı, Cim Bom itiraz etti!

TBF Abdi İpekçi'de önlemlere erken başladı
tbf, abdi ipekçi, galatasaray,

Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasında oynanacak TBL Play-Off final serisi altıncı maçı öncesi ilginç şeyler yaşanıyor. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), bugün resmi internet sitesi üzerinden bir kural hatırlatması yaparak Galatasaray'ı seyircisiz oynama cezasına rağmen maça seyirci almaması konusunda üstü kapalı bir şekilde uyardı. Öte yandan yine bugün, TBF'nin maçın oynanacağı Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki saha içi iskemlelerinin önlem amacıyla kaldırttığı ortaya çıktı. Galatasaray ise bu karara hemen itiraz etti. Salonun bir dinamiği olduğunu ve takımın bütün sene o iskemlelerle oynadığını vurgulayan yönetim "O iskemlelerin orada olması şut ve uzun pas atarken önemli. Oyuncular salonda alışkanlıkla onlara göre kerteriz alır" diyerek iskemlelerin yeniden yerlerine dizilmesini talep etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...