Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 May 2016 12:46

Basketbolda derbi heyecanı sürüyor

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisinin dördüncü maçında Galatasaray Odeabank, yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Basketbolda derbi heyecanı sürüyor
Basketbol, derbi heyecanı,

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisinin dördüncü maçında Galatasaray Odeabank, yarın Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın finale kalacağı eşleşmede, Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor. İlk iki maçı Fenerbahçe sahasında 93-79 ve 80-55'lik skorlarla kazanırken, Galatasaray Odeabank ev sahibi olduğu üçüncü maçı 65-63 galip tamamlamıştı.

Sarı-lacivertliler yarınki mücadeleyi kazanırsa finale yükselecek. Sarı-kırmızılı ekibin karşılaşmayı kazanması durumunda ise seri 5. ve son maça taşınacak. 

Ligde çıktığı 30 karşılaşmadan 22 galibiyet alarak normal sezonu 3'üncü sırada tamamlayan Galatasaray Odeabank, play-off çeyrek finalinde karşılaştığı son şampiyon Pınar Karşıyaka'yı 2-1 ile geçmişti. İki takım arasında Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan ilk karşılaşmadan İzmir temsilcisi 74-67 galip ayrılarak önemli bir avantaj elde etmişti. Serinin ikinci maçını deplasmanda 65-62 galip tamamlayan sarı-kırmızılılar, üçüncü maçı da 77-62 kazanarak yarı finalde Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu.

Konuk Fenerbahçe ise normal sezonu 24 galibiyet alarak ikinci sırada tamamlamış ve play-off çeyrek finalinde Muratbey Uşak Sportif'le eşleşmişti. Uşak temsilcisini 79-60 ve 81-64'lük skorlarla geçen sarı-lacivertliler, yarı finale yükselmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...