Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ocak 2016 14:40

Basketbolda 'Spor Toto All-Star 2016' organizasyonu yarın yapılacak

Spor Toto Basketbol Ligi oyuncularını Asya ve Avrupa karması olarak karşı karşıya getiren "Spor Toto All-Star 2016" organizasyonu yarın İstanbul'da yapılacak.

Basketbolda 'Spor Toto All-Star 2016' organizasyonu yarın yapılacak
basketbol, Spor Toto All-Star 2016,

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve Spor Toto Basketbol Ligi oyuncularını Asya ve Avrupa karması olarak karşı karşıya getiren "Spor Toto All-Star 2016" organizasyonu yarın İstanbul'da yapılacak.Spor Toto All-Star 2016'nın gerçekleştirileceği Ülker Sports Arena'da kapılar saat 13.00'te açılacak, etkinlikler saat 13.30'da başlayacak. Asya ve Avrupa karmalarını karşı karşıya getirecek müsabaka ise saat 16.30'da başlayacak.Basketbol Süper Ligi'nin internet sitesi üzerinden yapılan oylamayla belirlenen ve on ikişer oyuncudan oluşan All-Star 2016 kadroları şöyle:

Asya Karması: Ali Muhammed, Bogdan Bogdanovic, Jan Vesely (Fenerbahçe), Kenan Sipahi, Kenny Gabriel (Pınar Karşıyaka), Courtney Fortson, Tolga Geçim, Adrian Moerman (Banvit), Dwight Hardy (Trabzonspor Medical Park), Tony Crocker (Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor), Clay Tucker (Torku Konyaspor), Khem Birch (Muratbey Uşak Sportif). Avrupa Karması: Thomas Heurtel, Cedi Osman, Furkan Korkmaz (Anadolu Efes), Sinan Güler, Vladimir Micov, Joey Dorsey (Galatasaray Odeabank), Semih Erden, Scottie Vilbekin, Furkan Aldemir (Darüşşafaka Doğuş), Randy Culpepper, Maciej Lampe (Beşiktaş Sompo Japan), Michael Roll (Demir İnşaat Büyükçekmece).

Asya Karması'nda ilk 5, Ali Muhammed, Kenan Sipahi, Bogdan Bogdanovic, Kenny Gabriel ve Jan Vesely, Avrupa Karması'nda ise Thomas Heurtel, Sinan Güler, Vladimir Micov, Cedi Osman, Semih Erden'den oluşacak.Asya Karması'nın antrenörlüğünü Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, Avrupa Karması'nın çalıştırıcılığını ise Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman yapacak. Öte yandan All-Star 2016 oylamasında Asya Karması'nda en çok oyu Jan Vesely, Avrupa Karması'nda ise Cedi Osman aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...