Tgrt Haber
28 Ocak 2014 09:39

Bedelli askerlik ne zaman çıkacak

Genelkurmay Başkanı ve kuvvet komutanlarının yargılanmasında Yüce Divan yolunu da açan askerlik kanun tasarısının görüşmelerinde bedelli askerlik gündeme geldi.

Bedelli askerlik ne zaman çıkacak
Bedelli askerlik çıkacak mı, Bedelli askerlik, bedelli ne zaman çıkar, bedelli askerlik çıkacak,

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz 'Karakoldaki askeri Genelkurmay Başkanı bilir. Eli taşın altında olanların bilmesi gerekir. Nisan ayına kadar bir torba tasarı daha gelecek. O zamana kadar Genelkurmay'ın değerlendirmesini alırız' diyerek bedelli icin açık kapı bıraktı.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda, Askerlik Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşmelerinde, bedelli askerliğe ilişkin, "Biz bir torba yasa daha getireceğiz, o yasaya kadar Genelkurmay Başkanlığı'nın görüşünü alırız" şeklinde bir açıklama yapması, kullanıcılarının gençlerden oluştuğu sosyal medyanın beklentiye girmesine neden oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...