Tgrt Haber
28 Haziran 2021 00:11

Son şampiyon Portekiz'i eleyen Belçika çeyrek finalde

EURO 2020'nin sürpriz favorileri arasında gösterilen Belçika, son şampiyon Portekiz'i 1-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Son şampiyon Portekiz'i eleyen Belçika çeyrek finalde
portekiz,belçika,euro 2020,futbol

EURO 2020'nin son 16 turunda dev bir karşılaşma oynandı. Turnuvanın son şampiyonu Portekiz ile kupanın favorilerinden Belçika, İspanya'nın Sevilla kentindeki La Cartuja Stadı'nda karşı karşıya geldi.

TEK GOLLE TUR ATLADI

Çekişmeli geçen mücadelenin 42. dakikasında Belçika golü buldu. Ceza sahasının dışında kaleyi sol çaprazdan gören Thorgan Hazard, yaptığı sert vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca maçı 1-0 kazanan Belçika tur atlayan taraf oldu.

Bu sonuçla çeyrek finale yükselen Belçika, turnuvanın en büyük favorisi olarak gösterilen Roberto Mancini yönetimindeki İtalya'nın rakibi oldu. İki takım arasındaki çeyrek final maçı, 2 Temmuz Cuma günü TSİ 22.00'de Almanya'nın Münih şehrinde oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...