Tgrt Haber
07 Şubat 2018 20:04

Belhanda'ya 11 yolu gözüktü

Demir Grup Sivasspor maçının kaybedilmesinin puan dışında oynanan oyundan mutsuz olan Galatasaray Teknık Direktorü Fatih Terim'in kadroda revizyona gidebileceği öğrenildi.

Belhanda'ya 11 yolu gözüktü
belhanda,,galatasaray,,ilk 11,

Türkiye Kupası'nda Atiker Konyaspor ile karşılaşacak sarı kırmızılılarda Terim 11'de farklı isimlere şans verecek.

Sivasspor maçında sonradan oyuna giren ve takımın hücuma çıkışlarında oyunu yönlendiren isim olan Belhanda'nın kupada 11'de maça başlama ihtimali çok yüksek. Terim'ın forvette ise Gomis'in yerine Eren Derdiyok'a forma vermesi bekleniyor.

Sivasspor maçında sakatlanan ve tedavisine hemen baslanan Denayer'in yerine ilerleyen dönemlerde de stoper bölgesinde Maicon'un partneri Serdar Aziz olacak. 

Geldiği günden bu yana sağ bekte başarılı bir performans ortaya koyan Mariano'nun yerine kupa mücadelesinde Martin Linnes'in oynaması bekleniyor. Takımda forma rekabetini üst seviyede tutmak isteyen Terim herkesin hazır olmasını istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...